Перетворюємо на студію (3 варіанти)

Серед молоді дуже популярна ідея перетворення стандартної квартири на квартиру-студію, в якій вигородженою залишається лише санвузол. Також можуть бути перегородки, що частково відгороджують одну зону від іншої. Вони можуть бути від стелі до підлоги, але не повністю перекривають весь прохід, залишаючи простір єдиним.

Все, що в першому варіанті треба – знести перегородку між кухнею і кімнатою. Зону кухні візуально обробити буде різне покриття для підлоги – в кухні – плитка, в їдальні-вітальні ламінат. Також роздільником буде високий стіл/барна стійка, спиною до якої стоятиме диван.

Другий запропонований спосіб перепланування передбачає знос перегородки між кухнею та кімнатою, а також відокремлюючу передпокій від кімнати. Передпокій лише злегка позначений невеликою перегородкою, що відокремлює кухонну зону. Замість знесених стін передбачено встановлення нової перегородки, яка йде під кутом. Вона частково вигороджує зону спальні, утворюючи зону кухні.

І останній запропонований проект передбачає зміну форми санвузла. Також встановлюється перегородка, що відокремлює передпокій із вбудованою шафою. У загальному просторі квартири-студії зона кухні відокремлюється барною стійкою, всі інші формуються тільки інтер’єрними рішеннями.

You may also like...