Бузковий колір в інтер’єрі

Бузковий колір в інтер’єрі – це класичне рішення для оформлення житлових приміщень, вибір якого властивий романтичним та чуттєвим натурам. Відомо, що дана палітра успішно використовувалася ще в 17 столітті, коли провідним дизайнерським напрямком було бароко. У сучасні дні бузковий популярний та затребуваний, активно використовується для оформлення мінімалістичних, ретро та вінтажних інтер’єрів. Колір створює весняний, легкий та свіжий настрій. Однак його приналежність до холодної гами вимагає врахування деяких нюансів.

Психологічна дія бузкового кольору в інтер’єрі
Бузковий в інтер’єрі наповнює простір почуттям оптимізму, позитивними емоціями, радістю. При погляді на нього відразу виникають думки про весну, цвітіння ароматних бутонів. Вважається, що це традиційно жіночий відтінок, ніжність. І це недалеко від істини: оздоблення та декорування приміщень у бузковому обирають особистості, які мають творчий та витончений характер. Вони трохи витають у хмарах, люблять мріяти та концентруються на внутрішньому світі. Бузковий зачаровує та створює добру, щиру, ніжну обстановку. Темні відтінки кольору вибирають свідомі люди, як правило, у віці, які вправно керують собою. Насичений тон допомагає поєднати фізичні та розумові процеси. Це відтінок зрілості та мудрості.

Інтер’єр у бузкових тонах впливає на психіку людини позитивно. Він заспокоює, вселяє надію. Відтінок наповнює простір натхненням, особливим шармом та елегантністю. Незалежно від площі кімнати, колір вносить легкість і свіжість. Він втілює невагомість, дарує відчуття, ніби час тягнеться нескінченно довго.

Розробка сучасного дизайну квартир – це модна та затребувана послуга, яка дозволить вам без витрачання часу створити гармонійний інтер’єр вашої мрії. Наші професійні дизайнери допоможуть обрати оформлення для кожної кімнати, підкажуть найвиграшніші сторони вашої квартири та обіграють будь-які архітектурні здібності.

Кухня в бузковому кольорі
Бузковий колір в інтер’єрі кухні потребує особливого підходу до оформлення простору. Враховуючи холодність, його доцільно застосовувати у приміщеннях з великою та просторою площею, добре освітленою. В окремих випадках створюється інтер’єр в однотонному рішенні. Як правило, бузковий доповнюється ліловими, лавандовими, білими, бежевими, молочними та сріблястими відтінками. А ось від використання надто насичених і яскравих кольорів (червоного, синього, зеленого, чорного) краще відмовитися.

Слідкуйте, щоб дизайн кухні у бузковому кольорі не був перевантажений різними предметами обстановки та побутовою технікою. Принцип мінімалізму тут дуже доречний, оскільки тон, незважаючи на свою світлу палітру, дуже захоплює простір. Універсальне та практичне рішення – використання контрастних варіантів обробки: коли виділяються певні важливі функціональні точки – фартух, меблеві фасади, аксесуари. Завдяки святковості бузку важливо підійти до організації приміщення з простотою і без зайвої химерності. Від пихатих шпалер, достатку прикрас, складних форм гарнітури краще відмовитися.

Якщо кухня маленька – рекомендуємо вибирати глянцеві покриття, що візуально збільшують приміщення. Занадто яскраві відтінки столу або стільців, шаф можна врівноважити білими або сірими тонами. На тлі темно-лілових або фіолетових шпалер добре виглядатиме світла кухонна гарнітура та сталеві поверхні холодильника, плити, мікрохвильової печі. Як оздоблювальний варіант для стелі сміливо використовуйте натяжні види покриття. А ось підлогу найкраще обробити світлою плиткою. Додавання візерунка можливе.

Оформлення кухні неможливо уявити без домашніх аксесуарів, що вносять в атмосферу нотку домашнього затишку. Бузкові рамки для фото і картин, ваза ніжного відтінку, красиві тканинні серветки та декоративні тарілочки суттєво перетворять вигляд приміщення. Красиво виглядають біло-бузкові штори, а також текстильні чохли для крісел або стільців.

Дизайн квартири або будинку, який гарантовано після завершення ремонту порадує вас своєю функціональністю, стильними деталями та елегантністю втілення, найкраще замовити у спеціалістів. У вашому розпорядженні професійна студія дизайну інтер’єру: у нас ви знайдете найкращі ідеї, ціни та терміни. Ми допоможемо створити оформлення кімнат, що повністю задовольняє ваші смаки. Записуйтесь на консультацію вже зараз.

Спальня в бузковому кольорі
Бузковий колір в інтер’єрі спальні створює м’яку, розслаблену та умиротворену обстановку. Деякі користувачі зупиняються на такому результаті, деякі вирішують додати виразніші риси. Виразніший інтер’єр виходить з додаванням кавових, коричневих, фіолетових, баклажанних відтінків. Яскраві контрасти неймовірно перетворюють пастельну кімнату, перетворюючи її на обитель романтики, загадковості. На вибір відтінку також впливає рівень освітленості.

You may also like...